Real Madrid - AS Roma, Champions League, rezultat live. Confruntarea serii în Ligă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Real Madrid și AS Roma se întâlnesc azi în cel mai așteptat meci al zilei în UEFA Champions Leaguea.

Min. 45 GOOOL!!! - Isco deschide scorul pentru Real Madrid chiar înainte de pauză


Știrea inițială:

REAL MADRID - AS ROMA, CHAMPIONS LEAGUE De la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, la Madrid, capitala Spaniei, Realul primește vizita Romei. Este cel mai așteptat meci al zilei în UEFA Champions League.

REAL MADRID - AS ROMA, CHAMPIONS LEAGUE Real Madrid, campioana ultimelor trei ediții, primește vizita echipei care sezonul trecut a fost surpriza Champions League. AS Roma a ajuns până în semifinalele Ligii unde a fost eliminată de Liverpool, dar echipa din capitala Italiei a reușit marea surpriză de a elimina Barcelona.

REAL MADRID - AS ROMA, CHAMPIONS LEAGUE De partea cealaltă Real Madrid deține recordul de competiții câștigate, însă misiunea galacticilor va fi infinit mai grea anul acesta. Real va încerca să-și apere trofeul fără Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus.

REAL MADRID - AS ROMA, CHAMPIONS LEAGUE Cu două echipe cu un joc ofensiv și jucători de atac extrem de periculoși, ne așteptăm astăzi la un spectacol fotbalistic.

REAL MADRID - AS ROMA, CHAMPIONS LEAGUE Din grupă mai fac parte Viktoria Plzen și CSKA Moscova.

REAL MADRID - AS ROMA, CHAMPIONS LEAGUE Partida dintre Real Madrid și AS Roma va fi transisă de Digi Sport de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în format live text și pe WWW.DCNEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel