Real Madrid - Barcelona. Arbitrul Mateu Lahoz, înlocuit de Gil Manzano
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Controversatul arbitru Antonio Mateu Lahoz nu va mai arbitra „El Clasico” dintre Real Madrid și FC Barcelona, după o accidentare.

Conform Marca, oficialii spanioli l-au înlocuit pe acesta cu Jesus Gil Manzano. Lahoz fusese lăudat pentru modul în care a arbitrat partida dintre Bayern Munchen și Paris Saint-Germain de la jumătatea săptămânii și spera că va încheia marea săptămână cu clasicul spaniol.

Meciul de sâmbătă seara este considerat crucial pentru lupta la titlu din LaLiga, iar fanii FC Barcelonei se tem că „au picat din lac în puț” odată cu numirea lui Manzano. Lahoz este considerat un arbitru controversat care vrea să fie în centrul atenției partidelor, însă Manzano a arbitrat finala Supercupei Spaniei dintre FC Barcelona și Athletic Bilbao, un meci cu intrări agresive din partea bascilor. La final, Lionel Messi a văzut cartonașul roșu pentru că a refulat.

Real Madrid – FC Barcelona se dispută sâmbătă, 22:00, pe Valdebebas. Madrilenii sunt pe locul 3, cu 63 de puncte, în timp ce catalanii ocupă locul 2, cu 65 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel