Real Madrid se îndepărtează de liderul Atletico Madrid, în lupta pentru titlu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Getafe și Real Madrid au furnizat o remiză albă, duminică seara, în etapa a 33-a din La Liga. Madrilenii aveau nevoie de o victorie pentru a se menține în plasa liderului Atletico Madrid.

Marile ocazii ale începutului de meci le-au aparținut gazdelor, cu excepția unui gol anulat, pe motiv de offside, marcat de „galactici” în minutul 8. Finalul primei reprize i-a găsit pe Mariano și pe Vinicius (Real Madrid) în fața golului, însă un fundaș a respins de pe linia porții mingea care se îndrepta spre gol, iar portarul Soria a salvat in extremis o lovitură de cap.

În partea a doua tot gazdele au fost mai periculoase, șuturile lui Unal și Maksimovic fiind parate de Courtois, iar cel al lui Angel trecând puțin pe lângă poartă. Getafe a solicitat și un penalty, în minutul, 80, la un presupus fault în careu asupra lui Angel, dar arbitrul a fost ferm și a lăsat jocul să continue.

Real Madrid pierde un tempo de două puncte în cursa de urmărire a concitadinei Atletico, diferența dintre lider și „galactici” fiind acum de 3 puncte. Getafe rămâne pe 15, la doar 4 puncte distanță de locurile ce duc la retrogradare, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel