”RECORD!” Antena 1, lovitură pentru Pro TV
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Distracţie la cote înalte, aşa poate fi descrisă cea de-a şaptea gală a celui de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva!, câștigată aseară de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu o excelentă transformare în Azucar Moreno. 

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare provocările ruletei, emisiunea impunându-se ca lider de audiență pe toate segmentele de public şi totodată înregistrând cifre-record pentru acest sezon. 

Așadar, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00– 23:06), lider detaşat de audienţă, înregistrând cifre-record pentru acest sezon, respectiv 7.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24.4%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, obţinea 6 puncte de rating și 18.9 % cota de piață.

Şi la nivelul publicului urban, producţia Antenei 1 a înregistrat un record de audienţă – 9.8 puncte de rating şi 24.1% cota de piaţă, în timp ce principalul competitor, Pro TV, înregistra doar 5.7 puncte de rating şi 14.1% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 9.3 puncte de rating și 22.1% cota de piață, urmată de Pro Tv cu doar 5.6 puncte de rating şi 13.4% cota de piaţă.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane peste 2 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:40. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel