Referendum familie. Val de critici pentru Puya
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Puya
Puya
Puya s-a poziționat vizavi de subiectul referendumului pentru redefinirea familiei.

Pentru copilul meu votez DA la referendumul din 7 octombrie”, a scris Puya pe Facebook. Din acest motiv, a fost aspru criticat pe rețeaua socială de oamenii care îi urmăresc postările.

”Puya psd istul!! Am fost fanul tau de o viata dar sa fii psd ist inseamna sa nu ai creier. Sunt bani aruncati degeaba. Nu sunt gay dar fiercare are dreptul sa fie cum vrea. Credeam ca esti baiat destept dar m-am inselat”, 

”Sper ca copilul tău sa fie gay”,

”Ai îmbătrânit și te-ai prostit draq de tot”,

”Dar poti vota si fara sa faci propaganda. Dupa postarea ta, sa inteleg ca cei care voteaza opusul votului tau nu vor binele propriilor copii? Si da un raspuns fostilor fani, poate mai recuperezi din ei... Ai cam gresit-o, parerea mea. Hai te las. Si eu”,

”Eram unul dintre admiratorii muzicii tale, credeam ca esti mai inteligent de atat, la urma urmei esti om umblat, nu pensionar limitat, dovedesti insa contrariul si m-ai dezamagit... Habarn n-ai ce zici acolo, habar n-ai ce votezi. Pacat...”.

Comentariile au curs în același sens: a fost un val de critici la adresa cântărețului.

Două zile pentru referendum

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7,00 şi 21,00, Guvernul aprobând în şedinţa extraordinară de marţi actele normative necesare pentru organizarea şi desfăşurarea scrutinului popular.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel