25 dec 2020 / 13:22
Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip, SINGURI de Crăciun la Castelul Windsor
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi soţul ei, prinţul Philip, vor petrece singuri Crăciunul în acest an.
Sursa foto: Facebook "The Royal Family"

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi soţul ei, prinţul Philip, vor petrece Crăciunul din acest an la Castelul Windsor din vestul Londrei în absenţa altor membri ai familiei regale, relatează Agerpres. Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt de la Buckingham Palace.

Discursul de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a va fi televizat ca de obicei începând de la ora locală 15:00, conform tradiţiei. În acest an, pentru prima dată după multe decenii, suverana britanică şi soţul ei nu au mai călătorit la domeniul Sandringham, situat în estul Angliei, unde petreceau de obicei Crăciunul alături de ceilalţi membri ai familiei regale. În locul participării sale tradiţionale la slujba religioasă de pe domeniul Sandringham, regina Elisabeta a II-a va asista la o slujbă privată, ce va avea loc într-o capelă din proximitatea Castelului Windsor.

 

Unde vor petrece Crăciunul ceilalți membri Prinţul Charles şi soţia lui, Camilla, ducesă de Cornwall, vor petrece Crăciunul în reşedinţa lor din Gloucestershire.

Prinţul William, duce de Cambridge, şi soţia lui, Kate, ducesa de Cambridge, vor petrece această sărbătoare la Anmer Hall, un conac rural construit în stil georgian şi aflat la o distanţă de 3 kilometri de domeniul regal Sandringham.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri