Regizorul Marcel Ţop, mărturii tulburătoare din timpul pandemiei: Atunci s-a declanşat urgia!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Regizorul Marcel Ţop a mărturisit cum au fost lunile în care teatrele au fost închise şi perioada în care s-a dat, totuşi, voie să se organizeze spectacole în aer liber. 

"Îmi aduc aminte că pe 9 martie, când s-a declanşat urgia, ca să zic aşa, am avut spectacol şi eram la repetiţii la ora 12.00, iar la ora 12.30 sau 13.00 am primit cu toţii veste că nu se mai joacă, că se închid teatrele.

Şi au urmat două luni aproape trei de absenţă totală. În acea zi aveam spectacol, era sala vândută, aşteptam cu toţii să jucăm şi dintr-o dată am primit vestea că totul se suspendă. Şi în primele două luni nu s-a întâmplat absolut nimic; nici măcar nu se putea juca în aer liber aşa cum s-a dat mai târziu măsura respectivă.

De la sfârşitul lui iunie au început cât de cât teatrele să se mişte, au început anumite teatre să joace în aer liber ceea ce, vă mărturisesc, nu a fost cea mai fericită experienţă. Asta pentru că cu distanţările astea stăteau spectatorii la aproape patru metri... era un pic trist să vezi oamenii stingheri, cu măşti pe faţă. Se discuta chiar ca şi între actori să se păstreze distanţa, ceea ce ar fi fost total absurd", a povestit, la DC News TV, regizorul Marcel Ţop.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel