Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Sport
 
04 aug, 09:06
Regulile playoff-ului, schimbate. Suporterii lui Dinamo, apel disperat la LPF. "Lăsaţi-ne să ne câştigăm salvarea"
Suporterii lui Dinamo fac un apel disperat la Liga Profesionistă de Fotbal, după ce regulile playoff-ului au fost schimbate. 
Foto: Facebook Dinamo

”Ne strigăm dreptul de a juca meciurile pe teren. Acum strigăm doar aici, dar suntem gata s-o facem oriunde se va auzi mai tare și sub orice formă! TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru.

Ne-am lăsat izolați, carantinați, urmăriți. Ni s-a cerut să jucăm din două în două zile. Am acceptat și asta, oricât ar fi de inuman. Jucăm cu inima, atât cât poate să reziste. Am acceptat să jucăm după șapte zile de izolare și apoi după 14 zile. Am început să ne câștigăm punctele. Și acum schimbați iar regulile jocului?

Ne-ați condamnat deja? Ne cerem ultimul drept înaintea ghilotinei: Lăsați-ne să ne câștigăm salvarea! Jucăm în fiecare zile, dar lăsați-ne să jucăm”, se arată într-un mesaj postat de PCH, conform digisport.ro. 

În acest final de sezon de play-out, Dinamo ar mai avea de jucat șase partide, două cu Chindia, două cu Hermannstadt și câte una cu Sepsi și Viitorul. Toate ar trebui jucate până pe 9 august, când e programată prima manşă a barajului de rămânere în Liga 1. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri