Relansare economică. Adrian Rădulescu, FERM: O bătaie de joc. Mă şochează că preşedintele NU a făcut asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Adrian Rădulescu
Adrian Rădulescu
Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a analizat programul de relansare economică anunţat de Guvernul Orban şi a afirmat că modul în care a fost conceput este "o bătaie de joc". 

"Acest program de relansare are un singur lucru foarte clar. Ştim că vom cheltui 100 de miliarde. Restul... vom analiza, vă vom spune, nu ştim, mai vedem. E bătaie de joc! E ca şi cum ai veni la şcoală şi ţi s-ar spune de către profesor: 'O să vă învăţ meseria de pomicultor, dar pomi nu avem, livadă nu avem, foarfeci pentru tăiat nu avem, sape şi unelte nu avem. Urmează să ne vină şi nişte echipamente pentru mecanizare. Noi vă spunem că toate astea vor fi şi noi o să vă învăţăm. Aţi înţeles de ce aţi venit aici, da?'. Cam aşa stau lucrurile aici, ceea ce nu e în regulă. 

O chestiune care mă doare. Chiar dacă pare demonetizat cuvântul patriot, eu îmi iubesc ţara, nu am plecat de aici, nu am ţinut secret ce am făcut, nu mi-a fost ruşine cu ce am făcut. Ce o fi aşa de greu, de ce suntem aşa mândri? Pe acest program, şi mă şochează că preşedintele nu a făcut asta, trebuia chemată şi opoziţia şi să se discute. Să se fi aşezat toţi la o masă rotundă, fiecare cu programul lui, şi făceam la comun. E foarte important să nu mai spunem 'cei dinaintea noastră nu au făcut nimic, o luăm de la capăt'. Aşa am făcut mereu!", a declarat Adrian Rădulescu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel