Remaniere Guvern. Toader, despre plecare: Îmi fac treaba până în ultima clipă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Tudorel Toader a vorbit despre remanierea Guvernului, dar și despre momentul în care va pleca de la ministerul de Justiție.

Întrebat despre amânarea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD în care va avea loc remanierea, Tudorel Toader a răspuns: "Credeţi că eu sunt în măsură să dau un astfel de răspuns? Credeţi că eu particip la astfel de decizie privind momentul organizării CEx? Categoric nu".

"Nu eu particip la decizia privind cine, când şi de ce va fi remaniat. Sigur m-aţi întrebat: sunteţi remaniabil? Şi eu am spus că nu sunt bătut în cuie acolo. Sigur, pot fi remaniat, dar nu e decizia mea. Eu îmi fac treaba până în ultima clipă la Ministerul Justiţiei. Când apare în Monitorul Oficial un nou ministru, îl aştept, predau şi plec. Dacă va fi. Odată şi odată sigur va veni momentul ăsta. Dar nu aş putea să vă spun eu când anume", a afirmat Tudorel Toader.

La începutul lunii Tudorel Toader afirma că "niciun ministru nu e bătut în cuie, nu e de neschimbat, pe cale de consecință, orice ministru e remaniabil. Eu așa știu din teorie, așa cred că este și-n practică. Orice ministru, la un moment dat, poate fi remaniat, nu uitați că Guvernul, în ansamblul lui, poate fi schimbat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel