Rețeta succesului. Actrița Sabina Lisievici, la Interviurile Spectacola de weekend
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Actrița Sabina Lisievici vine la Interviurile Spectacola, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre modul în care a reușit să depășească obstacolele pe care viața i le-a dat și să transforme durerea în artă. 

Este frumoasă, celebră și are numeroase realizări. Însă, în spatele chipului de păpușă se ascunde o femeie puternică și înțeleaptă, care a înfruntat încercări grele, cu zâmbetul pe buze și a transformat problemele în motivație.

Sabina Lisievici este actriță, designer și poet. Până la vârsta de 30 ani, artista a reușit să își clădească o carieră admirabilă. 

Prima carte a scris-o la vârsta de 12 ani, sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani a primit marele trofeu "Nichita Stănescu" pentru întreaga carieră. În 2019 a urmat o carte de poezii, “Arde-mă în versuri”. A studiat actoria în America, la școala de actorie a lui Bobbie Chance & Larry Chance, pe care au urmat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston și Drew Barrymore. Are în palmares roluri în producții internaționale, precum “Back 2 Back” și “I am not for sale”. De asemenea,  este producătorul scurtmetrajului  “Wild sunflower”. 

În urmă cu o lună, Sabina a trecut printr-o încercare grea. Pentru că dimensiunea unui sân începuse să se modifice, artista a mers la medic pentru a afla dacă are vreo problemă de sănătate. Au urmat multe analize și teste, în urma cărora medicii i-au depistat o tumoră voluminoasă și au decis că este nevoie să intervină chirurgical. 

Cum a depășit actrița această perioadă și care a fost rețeta succesului pentru ea, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de YouTube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel