REZULTATE ALEGERI 27 SEPTEMBRIE. Orban, prima reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Premierul Ludovic Orban a oferit primele declarații, după închiderea urnelor și primul exit-poll.

Exit-poll-ul Avangarde, realizat pe baza datelor de la ora 19:00, arată că Nicușor Dan a câștigat lupta pentru Primăria Capitalei.

Orban a declarat că „le mulțumesc și pentru faptul că la aceste alegeri au arătat un spirit exemplar, au suportat statul la rând. Le mulțumesc și felicit toți românii care s-au prezentat la vot...”.

În continuare, Orban a afirmat că „după 30 de ani, PNL bate PSD fără drept de apel! Le mulțumesc colegilor de campanie, echipelor de candidați care au făcut o campanie în condiții extrem de dificile și care au dus la realizarea celui mai spectaculos rezultat al PNL în ultimii 30 de ani. 

Am câștigat alegerile pentru Parlamentul European, alegerile prezidențiale și iată că astăzi reușim câștigarea alegerilor locale. Aceste victorii nu ne determină să ne bucurăm în mod excesiv. Ne vom bucura o zi, două, după care încarcați de răspunderea încrederii acordate de cetățenii români care au ales primarii PNL, consilierii PNL, ne apucăm de treabă. Oamenii ne-au votat pentru programe, pentru calitatea oamenilor, dar și să îmbunătățim viața în comunitatea locală. 

Ca premier, garantez susținerea pentru toate programele serioase, care duc la creșterea calității vieții, programe bazate pe investiții, pe soluții inteligente, pe digitalizare, care urmăresc atragerea de investiții.

Mă bucur enorm că am eliberat Bucureștiul. Este o victoriei pe care foarte puțini o așteptau. Nu numai că este o victorie, dar este o victorie clară, care nu lasă loc de comentarii. Bucureștenii și-au dorit o schimbare, să elibereze Bucureștiul de caracatița PSD care a impierdic realizarea marilor proiecte. Victoria lui Nicușor Dan este rezultatul muncii a 12 ani, a unei dedicări, a unui program realist prezentat într-un mod onest.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel