România, sub ameninţarea unui nou cutremur devastator. Nicoleta Radu, director PAID: Doar aşa putem fi pregătiţi
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Nicoleta Radu, director general al PAID România, a vorbit, în cadrul unui eveniment de profil, de modul în care instituţia pe care o conduce - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale - încearcă să convingă oamenii să aplice pentru polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale.

"Ştiu că există un deficit de informare, iar noi, PAID, am înţeles lucrul acesta încă de când ne-am început activitatea. (...) În data de 4 martie 2020, când s-au împlinit 43 de ani de la cutremurul din 1977, am început încă o campanie pe care o vedem de succes. Încercăm să transmitem ideea că responsabilitatea asigurării locuinţelor în România e o responsabilitate comună, care aparţine tuturor: clienţilor, distribuitorilor, societăţilor de asigurări, PAID, autorităţilor locale", a declarat în cadrul celei de-a patra Conferințe Europene a Serviciilor Financiare, care a avut loc la Braşov.

"Numai împreună vom putea să facem ca această piaţă să fie mai asigurată"

"Am încercat să punem accent pe faptul că numai împreună vom putea să facem ca această piaţă să fie mai asigurată iar noi toţi să răspundem mai bine unei eventuale provocări generate de un cutremur cel puţin ca cel din 1977, care vă spun sigur că se va întâmpla în România. Nu ştiu când, dar noi toţi va trebui să fim mult mai pregătiţi", a mai declarat Nicoleta Radu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel