România-Serbia. Tamaș, declarație incredibilă la finalul meciului
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Gabriel Tamaș a declarat la finalul meciului că ar fi meritat doar galben după ce l-a lovit cu piciorul în cap pe adversarul sârb. 

Fotbalistul echipei naţionale a României, Gabriel Tamaş, a declarat, duminică seara, că la faza eliminării sale din minutul 44 al partidei cu Serbia trebuia să primească doar cartonaşul galben şi a precizat că apoi i-a fost teamă că prima reprezentativă va pierde meciul din cauza sa.

"Putea să se dea fault pentru că l-am şters puţin la ureche (n.r. - pe sârbul Mijat Gacinovic), s-a văzut. Dar s-a văzut şi că nu am avut intenţie. Eu am atacat mingea şi trebuia să primesc doar galben, aşa zic eu. Nu ştiu cum e cu regulamentul, dar nu a fost intenţie, nimeni nu vrea să ia roşu când vede atâţia suporteri lângă el. Am înţeles că în repriza a doua au fost câteva greşeli de arbitraj în defavoarea noastră, câteva galbene sau roşii, dar nu ştiu exact, nu am văzut", a spus fundaşul.

"Cea mai lungă repriză" 

"Pentru mine cred că a fost cea mai lungă repriză din viaţa mea, pentru că am stat în vestiar şi m-am gândit... Însă îi felicit pe colegi că au făcut o repriză a doua extraordinară, chiar şi în zece oameni. Mi-a fost teamă că am putea pierde meciul din cauza mea. Dar uite că nu am pierdut şi am luat un punct. E îmbucurător că au făcut egal în zece oameni. M-au ajutat şi pe mine. 0-0 e un rezultat bun, e fotbal, se mai întâmplă. Alţii au luat cartonaşe roşii în finale de Champions League, merg înainte. A fost o experienţă frumoasă să vin iar la naţională, mă bucur că din dubla cu Lituania şi Serbia nu am pierdut. Eu ţin capul sus, cum l-am ţinut mereu. Viaţa merge înainte, e doar un sport", a adăugat Tamaş.

Echipa naţională de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu Serbia, disputată duminică, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa a 4-a a Seriei C din Liga Naţiunilor. "Tricolorii" au evoluat cu un om mai puţin pe teren din minutul 44 după eliminarea lui Gabriel Tamaş.

România, care a remizat cu Serbia şi la Belgrad, 2-2, este neînvinsă în grupă şi mai are de disputat două meciuri, cu Lituania pe teren propriu (7 noiembrie) şi cu Muntenegru în deplasare (20 noiembrie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel