Ruby, probleme GRAVE de sănătate. "Am fost de două ori în spital"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ruby are probleme grave de sănătate după competiția "Survivor România". Ce a pățit și ce face pentru a-și reveni. 

Ruby s-a ales cu probleme grave de sănătate după ce a vrut să-și testeze limitele în emisiunea "Survivor România", de la Kanal D. 

Deși a ieșit din competiție de mai bine de două săptămâni, Ruby nu se mai poate opri din mâncat și încearcă să își revină.

A fost de două ori în spital

„Am fost de două ori în spital, am stat trei zile cu perfuzii, mi-am revenit, m-am întors la joc și n-a durat mult, am ajuns într-o noapte din nou la urgență. Sensibilitatea mea cea mai mare și durerea cea mai aprinsă era lipsa hranei, simțeam că mor de foame! Simțeam că am palpitații înainte de fiecare traseu. Hrana era puțină, aproape că nu mâncam, stăteam ore în șir în soare și aveam foarte mari emoții de fiecare dată, orice om normal s-ar simți la fel probabil", a declarat Ruby pentru viva.ro.

Cât a slăbit artista

„Am slăbit cel puțin patru kilograme, m-am cântărit în spital și aveam 44 de kilograme. De alimentație nu vine vorba, putem vorbi însă de lipsa ei. Orezul era un lux pe care ni-l permiteam foarte rar, în cantități foarte mici. Cocosul, în schimb, nu se termina niciodată. Doar că mie mi-a interzis doctorul să-l consum și oricum, nu-mi plăcea, aveam senzația că mestec lemn oricând luam câte o gură", a completat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel