Rusia, VACCIN împotriva Covid-19. Vâlcu, observaţie CHEIE după anunţul lui Putin: Asta trebuie să aflăm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Val Vâlcu a comentat anunţul făcut de către Vladimir Putin, cel care a spus că Rusia a înregistrat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului.

„Un vaccin contra coronavirusului a fost înregistrat pentru prima dată în această dimineaţă. Formează imunitatea necesară, a trecut toate verificările necesare,” a spus şeful statului la o întâlnire cu membrii guvernului. Vladimir Putin a adăugat că Ministerul Sănătăţii din Rusia a aprobat acest prim vaccin împotriva coronavirusului, adăugând că fiica sa a fost deja vaccinată.

Val Vâlcu a comentat, într-o intervenţie la România TV, această informaţie. 

"Sunt multe încercări, la nivel mondial, pentru a produce un vaccin împotriva noului coronavirus. Iar legat de anunţul făcut de către Vladimir Putin, făcând o analogie, să ne amintim că URSS a fost cea care a lansat primul om în spaţiul cosmic, însă nu a câştigat cursa spaţială.

Deci nu ştim dacă acest vaccin este sigur, dacă respectă normele occidentale. Un vaccin trebuie să fie sigur - să dea Domnul să fie sigur, să nu provoace reacţii adverse şi al doilea lucru: să creeze o imunitate consistentă în timp", a spus jurnalistul Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel