Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Sport
 
07 aug, 21:27
S-A DECIS! Cine îi ia locul lui Gică Hagi pe banca Viitorului
FC Viitorul Constanța a anunțat astăzi cine îi va lua locul „Regelui” Gică Hagi pe banca tehnică.

În ultima vreme, s-a zvonit că Cristi Chivu sau Costel Gâlcă se află printre variantele preferate de Gică Hagi privind acest subiect. Iată că, Gică Hagi l-a ales pe spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez pentru a-i lua locul pe benca tehnică a Viitorului. 

Ruben Alfonso a semnat cu FC Viitorul Constanța un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

„Începând de astăzi, formația noastră are o nouă conducere tehnică ! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanța !

Tehnicianul spaniol a semnat, în prezența lui Gheorghe Hagi, a președintelui clubului – Gheorghe Popescu și a directorului sportiv – Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani. Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, precum și antrenor secund la Real Sociedad.

După semnarea contractului cu FC Viitorul Constanța, noul staff tehnic a vizitat baza sportivă a echipei noastre”, apare pe site-ul FC Viitorul Constanța.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri