S-au terminat și ultimele 2 meciuri din etapa 24: Unul fabulos, altul prost. Ce urmează
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Astăzi, în ziua de luni s-au disputat și ultimele două partide din etapa 24 a Ligii 1 de fotbal din România. 2 partide foarte interesante și cu un rezultat surpriză.

Ultimele 2 meciuri din Liga 1

Meci tensionat FC Botoșani - Fc Hermannstadt

De la 17.30 s-a disputat, la Botoșani, partida dintre Fc Botoșani și Fc Hermannstadt. Dacă cei de la Botoșani câștigau meciul, făceau un pas imens pentru calificarea în play-off. Totuși, începutul de partidă a fost unul total neașteptat. Cei de la Hermannstadt au deschis scorul prin Debeljuh, un atacant incredibil, care ajunge astfel la 7 goluri marcate în acest sezon de Liga 1. Aceștia făceau 29 de puncte și erau mai asigurați de salvarea de la retrogradare. Totuși, bucuria sibienilor a fost de scurtă durată. Doar de 5 minute. Ofosu de la Botoșani a reușit egalarea în minutul 34, cu al 5-lea lui gol din acest sezon. Acest rezultat s-a păstrat pe aproape întreaga partidă, când, pe final, Fc Botoșani și-a asigurat victoria prin golul lui Dugandzic în minutul 81, un atacant venit la Botoșani în această iarnă și marcând 2 goluri în cele 2 etape disputate în 2020. Botoșani a ajuns la 39 de puncte și este ocupanta locului 5. 

Au spulberat pronosticurile. Meci prost

Ultimul meci al etapei a fost FCSB - Clinceni. Toate pronosticurile, toate statisticile, absolut 99,99% din lume aratău sigură o victorie a gazdelor. Totuși, aceștia au realizat un meci foarte prost. Meciul s-a terminat egal, 0-0, o mare surpriză în acest final de etapă. Clinceniul ajunge la 21 de puncte cu al 9-lea egal. Cu toate că aceștia marcaseră în 9 dintre cele 11 meciuri disputate acasă, astăzi nu s-a înscris gol contra celei mai slabe defensive. Clinceniul este la egalitate pe ultimul loc ca și goluri încasate cu 44, cu Chindia și Fc Voluntari. 

O etapă cu 3 victorii pentru gazde, 2 egaluri și 2 victorii pentru oaspeți. O etapă cu doar 13 goluri înscrise. 

Mai sunt 2 etape de disputat din sezonul regular și o luptă în 4 echipe pentru 3 locuri de play-off, Astra cu 40 de puncte și meciuri cu Hermannstadt în deplasare și Sepsi acasă, Fc Botoșani cu 39 de puncte și meciuri cu Sepsi în deplasare și Poli Iași acasă, Fc Viitorul cu 38 de puncte și meciuri în deplasare contra campioanei CFR Cluj și acasă vs Academica Clinceni și Gaz Metan cu 37 de puncte cu două deplasară la Academica Clinceni și Dinamo București.

O luptă în 4 și 3 puncte între echipe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel