Sac cu rechizite și voturi, găsit la BES1. Drăgan: Încă o probă că e fraudă electorală. Judecătoria poate dispune NEVALIDAREA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Avocatul Mihai Drăgan, reprezentantul legal al lui Dan Tudorache, susține că sacul cu rechizite și voturi care ar fi fost găsit la Biroul Electoral Sector 1 este dovada fraudei electorale. 

"O nouă probă că vorbim despre o fraudă electorală. În caz de fraudă electorală, Judecătoria Sectorului 1 poate dispune nevalidarea rezultatului alegerilor, procedural vă spun. De asemenea, noi ne gândim și concepem o acțiune de concept administrativ prin care solicităm anularea procesului verbal care a văzut o țară întreagă în ce hal poate să arate, inadmisibil, din punctul meu de vedere, și ca o consecință a aceste anulări a procesului verbal, reluarea alegerilor. Deci există încă două instanțe care pot dispune acest lucru. De asemenea există și acele dosare penale de care aveți cunoștință.

Ca și informație ce vă pot da, este vorba despre un sac de rechizite care nu avea ce să caute în acea cameră. Acea cameră este exclusiv destinată păstrării sacilor sigilați cu voturi și procese verbale. Nu au ce căuta în acea cameră saci cu rechizite, haine, sau altceva. Numărul buletinelor de vot nu știu să vi-l spun pentru că doamna de la personalul tehnic care a găsit acest sac nu și-a permis să umble în el. a văzut doar despre ce este vorba și a anunțat reprezentanții din BEC. 

Țin să cred că acest sac, sau poate au existat mai mulți saci, a fost lăsat intenționat acolo pentru a putea dosi niște voturi care trebuiau scoase din evidența respectivă. Poate acesta este răspunsul, uitați unde sunt voturile care nu se regăsesc pe procesele verbale. Cert este că rezultatul votului în acest moment este denaturat și orice primar am avea în funcție în acest moment, nu este legitim.", a declarat Mihai Drăgan în direct la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Sac cu rechizite și VOTURI, găsit la Biroul Electoral Sector 1. Poliția intervine. Tudorache: E jaf la drumul mare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel