Salată bavareză. Delicioasă și rapidă, va fi pe placul tuturor!
Imagine cu rol ilustrativ - Sursa foto: Pixabay
Salata bavareză este delicioasă și se prepară într-un timp destul de scurt. Iată rețeta.
Ingrediente
8 bucăţi cartofi albi, făinoşi
2 bucăţi castraveţi acri
1 bucata ceapă roşie
4 bucăţi ouă
4 linguri maioneză
1 praf sare, piper
Cum se prepară
Se spală bine cartofii şi se pun la fiert în apă cu sare, în coajă. Cele 4 ouă se fierb tari, iar castraveţii muraţi se taie cuburi. Ceapa se taie peştişori. Odată fierţi, cartofii se curăţă de coajă, se taie cuburi şi se amesteca imediat cu maioneză, cât sunt calzi.
Se adaugă restul ingredientelor, castraveţii bine scurşi de zeama pe care şi-o lasă, sare şi piper. În salată se adaugă şi două ouă fierte tari, iar celelalte două se feliază şi se folosesc drept decor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Ilona și Ristei, moment de încercare: "Mi-a dat fatala! Nu mă mai așteptam să mai vină o dată pentru mine… o damă goală!"
- Horoscop 10 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții tensionate pentru o zodie. Să te ții bine!
- O nouă perioadă ar putea fi considerată vechime în muncă. Legea vizează milioane de români
- A devenit un lux să mănânci românește: Cel mai scump aliment. „Mergem în supermarket ca la muzeu și vânăm reducerile”
- BANCUL ZILEI: Ion și Maria de Ziua Aviației
- Cum se vede aurora boreală în România, după ce s-a anunțat o furtună geomagnetică majoră care lovește Pământul / Foto
- De ce se teme câinele de tunete. Cum îl poți ajuta
- „Deontologul” Tolontan, făcut de râs de Andrei Caramitru. Castravetele și Piersic / video
- Ciolacu: Închideți televizoarele când mai vedeți astfel de știri
- Una dintre cele mai importante zile din istoria României. Cele 3 semnificații ale acesteia