Ingrediente
1 kilogram de pulpă de porc
4 cartofi
3 morcovi
1 ţelină
1 păstârnac
Murături
Sare
Piper
100 de grame de maioneză
2 linguri de muştar
Un ou fiert.
Citeşte şi Aşa faci cea mai bună maioneză de post. Reţeta cu care nu dai greş
Mod de preparare
Se pun la fiert legumele şi carnea. După ce au fiert, se scot şi se pun într-un vas mare. Se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt. Amestecăm legumele cu carnea, adăugăm o parte din maioneză, cele două linguri de muştar, murături şi condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm bine toate ingredientele. Se pune compoziţia pe un platou şi se dă o formă. Deasupra adăugăm restul de maioneză. Se decorează cu gogoşari şi castraveţi. De asemenea, se poate decora şi cu albuş de ou fiert.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Pască pufoasă fără aluat
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol
- Horoscop 24 aprilie 2024. Avem Lună Plină în Scorpion! Cele 4 zodii puternic afectate
- Candidatul cu șanse maxime la Capitală, după mutarea PSD - PNL. Ciuvică: Înainte, avea șanse minime
- Cum te autosabotezi fiind negativist. Psiholog: „Aoleu, dacă pățesc ceva? Nu o să fii niciodată fericit!”
- Cozi la spălătorii din cauza prafului saharian. E vreun pericol sau e doar un moft?
- E salvarea dependenților! „Am un comportament pe care vreau să-l elimin, nu pot, așa că optez la această metodă”