Samsung a dezvăluit TV-ul PERFECT. Ce mărime are și cât costă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Samsung a dezvăluit un nou televizor „pentru afară", rezistent la apă și conceput pentru a fi expus în exterior, pe terasă sau în grădina casei.

Samsung a dezvăluit un nou televizor „pentru afară", rezistent la apă și conceput pentru a fi expus în exterior, pe terasă sau în grădina casei, conform The Sun. Noul televizor 4K beneficiază de o luminozitate crescută, dar și de un soundbar care este de asemenea rezistent la apă.

Numele dispozitivului este Samsung Terrace (terasă, n.r.), iar acesta beneficiază de un panou QLED de 165 cm. Compania sud-coreeană promite o luminozitate maximă de 2.000 niți, de 3,5 ori mai mult decât un telefon mobil performant.

Luminozitate extremă și rezistență la apă

Astfel, televizorul poate fi privit ziua, în amiaza mare, fără ca imaginea să pară întunecată sau decolorată. În plus, produsul este rezistent la apă și la praf, deci nu trebuie luat înapoi în casă după o petrecere sau un grătar.

Televizorul Samsung se bucură de caracteristici avansate, beneficiind de un ecran 4K, un procesor Quantum, Dolby Audio, Wi-Fi, HDR, 3 porturi HDMI și un port USB.

Din nefericire, prețul va fi unul extrem de ridicat. Fiind disponibil doar în SUA și Canada, costul unui astfel de televizor, care este așteptat în restul regiunilor lumii în acest an, crește de la 22.000 lei pentru varianta de 165 cm la 29.000 lei pentru varianta de 190 cm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel