19 ian, 16:29
Saveta Bogdan, probleme cu căldura: M-am trezit înghețată de frig
Saveta Bogdan a trecut prin momente groaznice, chiar în toiul nopții. Interpreta de muzică populară a povestit tot ce s-a întâmplat.
Saveta Bogdan, probleme cu căldura / Foto Facebook Saveta Bogdan

Interpreta de muzică populară a trecut prin momente cumplite noaptea trecută, după ce a rămas fără căldură, în urma avariei care a afectat întreaga Capitală. Saveta Bogdan a povestit cât de greu i-a fost să reziste frigului și că s-a îmbrăcat extrem de gros pentru a face față acestei situații neplăcute prin care a trebuit să treacă.

Azi noapte m-am învelit cu o plapumă, plus încă o cuvertură, tot îmi era frig. M-am trezit înghețată la cap de frig, foarte frig. Repede m-am dus și am băgat în priză caloriferul electric pe care îl am, dar stau mai îmbrăcată. Stau cu geacă și cu o bluză mai groasă gen capod și tot e frig.”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan: Gazele nu le pot lăsa pornite constant

 

Saveta Bogdan a mărturisit că pentru a se încălzi s-a folosit de un calorifer electric, dar și de gazele de la aragaz, însă nu pentru o perioadă îndelungată.

Caloriferele sunt călduțe. Am lăsat apa caldă vreo 20 de minute să curgă, ca să se încălzească în baie. Nici gazele nu le pot lăsa pornite constant, că mă doare capul din cauza lor.”, a mai spus Saveta Bogdan la Antena Stars, potrivit Spectacola.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri