Scandal Bădulescu-Nicușor Dan. Denise Rifai: Piesă de teatru. Doar el a câştigat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Denise Rifai a reacţionat după scandalul dintre Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu şi a afirmat că a arătat ca o piesă de teatru. Aceasta a anunţat şi cine a fost marele câştigător al "duelului". 

"Să comentez şi eu, zic, scena conferinţei de presă de astăzi a domnului Nicuşor Dan. A fost DELIR! Problema e că până şi pe ND îl pufnea râsul de prezenţa lui Bădulescu. A fost... cumva ! 

Şi nu m-a revoltat deloc prezenţa lui Bădulescu. Pentru că nici Nicuşor nu era prea revoltat. A părut cumva aşa... o piesă de teatru montată ad-hoc. Cu alte cuvinte, s-a dat liber la Circ şi la Campanie. Acum dacă pe Nicuşor o să-l tot pufnească râsul nu prea îl văd bine...

În tot cazul, după ziua de azi, singurul care a câştigat puncte în faţa electoratului lui este Bădulescu. Votantul PSD azi a avut o MAAAAARE satisfacţie văzându-l pe Bădulescu în acţiune! Votantului Dreptei îi venea să se ascundă de ruşine.... Credeţi-mă ce zic!

Ştiu că poziţia mea e total contrară curentului de azi de pe fbk. Însă unicul care a punctat azi pentru votantul PSD este exact Bădulescu!", a scris Denise Rifai pe Facebook. 

Mesajul său vine să confirme și ipoteza lui Val Vâlcu. 

VEZI ŞI Nicușor Dan, SCANDAL. Val Vâlcu spune pe cine ajută Aurelian Bădulescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel