Scandal în PNL. Rareș Bogdan vs Ludovic Orban. Bogdan Chirieac: Nu exclud să facă pasul
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar, l-a criticat în termeni duri pe unul dintre consilierii premierului. Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o scurtă analiză pornind de la acest subiect.

„Cred că de ziua domniei sale (n.r. a lui Ludovic Orban) se oficializează două aripi ale PNL. Una condusă, probabil, de Ludovic Orban și cealaltă a lui Rareș Bogdan, care simte că, după pandemie și aberațiile comise de domnul Cîțu, domna Alexandru, PNL poate pierde mult. Și atunci ce a făcut Rareș Bogdan? A separat sau s-a separat de această parte a partidului. Și se adresează unui electorat din PNL nemulțumit de ceea ce se întâmplă acum", a spus Bogdan Chirieac, luni seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii jurnalistului Radu Tudor.

„Rareș Bogdan nu vrea să dea o lovitură din interior, el vrea să salveze ce se poate salva din PNL", a continuat Bogdan Chirieac. „Fac în emisiunea ta această declarație (n.r. i se adresează lui Radu Tudor), deși eu personal nu am vorbit cu Rareș Bogdan, nu exclud o candidatură a domniei sale, de pildă, la Primăria Capitalei. Domnul Nicușor Dan a fost mai mult absent în toată această perioadă și avantajul de care se bucura, eu cred că s-a șters. Nu știu ce va decide domnul Rareș Bogdan. Deci inclusiv din acest punct de vedere e importantă ieșirea domniei sale", a explicat analistul politic.

„În privința prăbușirii PNL, sondajele arată că, în toată Europa, guvernele care au gestionat pandemia au pierdut în ochii electoratului. Se vedem ce se va întâmpla cu doamna Merkel în Germania. Chiar dacă domnul Orban a muncit enorm în toată această perioadă, chiar dacă a încercat tot ce se poate încerca, categoric are nevoie de o remaniere guvernamentală", în opinia analistului Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel