SCANDAL la un spital din Brașov. Medicii, acuzați că fac bani de pe urma deceselor COVID
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Acuzații grave la adresa cadrelor medicale dintr-un spital din Brașov. O femeie susține că medicii fac bani de pe urma deceselor COVID.

O femeie din Brașov susține că angajații spitalului de la Stejeriș fac bani de pe urma persoanelor decedate din cauza COVID-19, transmite RealitateaPlus. Mai exact, aceștia ar recomanda aparținătorilor să ia legătura doar cu o anumită persoană care deține o firmă de pompe funebre atunci când o rudă moare din cauza COVID-19.

Femeia susține că angajații Spitalului de Pneumoftiziologie au insistat să transporte cadavrul prin intermediul unei anumite firme serviciile căreia costă 4.000 de lei, aproape de 4 ori mai mult decât la alte firme de pompe funebre. Într-o discuție înregistrată în fața spitalului, un medic susține că mortul infectat cu Sars-Cov trebuie infectat într-un sicriu cu zinc pentru că așa prevede protocolul. Totuși, nu există nici un protocol care prevede așa ceva. Conducerea spitalului a anunțat că a declanșat o anchetă pentru a putea dispune măsurile care se dispun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel