24 noi 2020 / 13:19
SCANDAL la un spital din Brașov. Medicii, acuzați că fac bani de pe urma deceselor COVID
Acuzații grave la adresa cadrelor medicale dintr-un spital din Brașov. O femeie susține că medicii fac bani de pe urma deceselor COVID.

O femeie din Brașov susține că angajații spitalului de la Stejeriș fac bani de pe urma persoanelor decedate din cauza COVID-19, transmite RealitateaPlus. Mai exact, aceștia ar recomanda aparținătorilor să ia legătura doar cu o anumită persoană care deține o firmă de pompe funebre atunci când o rudă moare din cauza COVID-19.

Femeia susține că angajații Spitalului de Pneumoftiziologie au insistat să transporte cadavrul prin intermediul unei anumite firme serviciile căreia costă 4.000 de lei, aproape de 4 ori mai mult decât la alte firme de pompe funebre. Într-o discuție înregistrată în fața spitalului, un medic susține că mortul infectat cu Sars-Cov trebuie infectat într-un sicriu cu zinc pentru că așa prevede protocolul. Totuși, nu există nici un protocol care prevede așa ceva. Conducerea spitalului a anunțat că a declanșat o anchetă pentru a putea dispune măsurile care se dispun.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri