Scandal marijuana. Cristian Mihai Dide, reacție furtunoasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Cristian Dide
Cristian Dide
Într-o înregistrare de pe Luju.ro, un fost membru Rezist spune că Angi Șerban, Florin Bădiță și Cristian Mihai Dide ar fi consumatori de marijuana.

”Prima data cand am vazut acest fenomen a fost la Sibiu intr-o alta casa conspirativa in care sunt depozitate serverele cu care se fac mesaje de propaganda si rostogolirea lor in tot mediul online. Intr-o seara in aceasta locatie am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, in jurul mesei aflandu-se Florin Badita, Angi Serban, Cristian Mihai Dide si alti membri #Rezist, care au inceput sa-si realizeze tigari cu marijuana, asa zise joint-uri. S-a stat acolo pana dimineata, casa aflandu-se in Sibiu, pe strada Crisanei, la numarul 13. O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei... Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri... La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00", se aude pe înregistrarea de pe Luju.ro.

Contactat de DC News, Cristian Mihai Dide a zis că nu a fumat niciodată marijuana.

"Ne mor copiii în spitale! Cad tavanele în școli. Un ziar a publicat zilele trecute o comparație între școlile de lux și școlile din mediul rural din România unde se vede o discrepanță foarte mare între posibilitățile copiilor, iar pe Guvernul României îl interesează dacă este fumata sau nu. Eu nu am fumat în viața mea mea marijuana. Omul acela care se aude pe filmare nu m-a văzut, nu știe cine sunt, vorbește în necunoștință de cauză. Nu cred că lipsa autostrăzilor și a spitalelor din România este cauzată de faptul că a fumat sau nu Angi Șerban. Eu nu am fumat în viața mea marijuana, repet acest lucru”, a zis Cristian Mihai Dide pentru DC News.

”La Sibiu am fost la prima întâlnire în 2017. Nu mai știu luna exact și nu știu adresa. Nu este o casă conspirativă, o sală de conferințe. Dar înregistrarea făcută este realizată în Casa Activistului finanțată din donații de românii din Diaspora pentru Corupția Ucide”, a mai zis Cristian Mihai Dide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel