Dezinformare pe recalcularea PENSIILOR! Budăi spune că Violeta Alexandru urmărea ALTĂ COLOANĂ!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Marius Budăi
Marius Budăi
Marius Budăi îi atrage atenția din nou ministrului Muncii, Violeta Alexandru, și spune că numărul pensionarilor care ar aștepta recalcularea pensiilor este mult mai mic și nu de aproximativ 45.000, așa cum s-a anunțat oficial. 

Marius Budăi a reacționat în direct la România TV după ce Ludovic Orban l-a demis pe șeful Casei de Pensii, dar și pe directorul CEC Dolj. De asemenea, fostul ministru al Muncii s-a arătat indignat de cifrele făcute publice prin care aproape 45.000 de pensionari ar aștepta de luni de zile recalcularea pensiilor.

”Acea cifră de 45.000 se referea la numărul de cereri intrate în sistem, nicidecum nu era situația reală a cererilor nesoluționate sau nesoluționate în termen. Vis-a-vis de ce s-a întâmplat la CEC Dolj, sper că PNL-ul nu vrea să dea vina tot pe PSD, acum de ce s-a întâmplat în guvernarea lor. Pentru că ce s-a întâmplat în guvernarea lor, vedem că tot pe PSD se dă vina. Cifra de 45.000 nu este reală și se poate demonstra. Am văzut când doamna ministru a avut videoconferința cu teritoriul și am văzut foarte mulți specialiști care au încercat să îi explice doamnei ministru că, de fapt, dumneaei urmărește o altă coloană, dar eu cred că se dorește acum în campanie electorală să atragă atenția”, a precizat Marius Budăi în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel