Scrisoare anti-Dragnea. Iohannis, mesaj în privința Guvernului PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Conform unor surse politice, Klaus Iohannis ar fi transmis că este de acord ca PSD să rămână la guvernare până la alegerile viitoare.

Astfel, președintele i-ar asigurat pe puciști că nu va profita de pe urma acestei crize pentru a schimba premierii și nu vor exista blocaje în cazul în care Liviu Dragnea va fi înlăturat.

Dragnea, ironii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat miercuri scrisoarea prin care lideri ai partidului îi solicită demisia din funcţia de şef al formaţiunii şi din cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă va da curs acestei solicitări, Dragnea a răspuns: "Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă. N-am citit-o pe toată, dar cât am apucat să citesc am înţeles de fapt care este cea mai mare supărare din acea scrisoare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA şi cu partidele de Opoziţie. Eu ca preşedinte nu pot să duc şi nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituţii care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CExN o să vorbesc suficient de bine, de mult şi de apăsat".

De asemenea, întrebat de jurnalişti, la Parlament, cum comentează faptul că în scrisoare colegii îl acuză că este cotat în sondaje la 7 - 12%, iar partidul nu trece de 30%, Dragnea a declarat: "Aşa este, sunt la minus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel