Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
19 feb, 11:00
”Scrisoarea pierdută” a lui Costache. Mail-ul a ajuns la două persoane, soț-soție: Cum s-a scurs în media
Emanuel Ungureanu și Victor Costache au clarificat chestiunea legată de mail-ul misterios trimis de ministrul Sănătății, scurs în media. 
Victor Costache, ministrul Sănătății

"O să încep cu acea scrisoare pierdută, acel mail despre care s-a vorbit în spațiul public și care viza acest OUG pe Sănătate. Acolo se povestea ceva despre prietenii noștri și s-a speculat în presă că dvs. ați fi trimis un mail către niște privați, fiind în conflict de interese și drenând bani către prietenii din sistemul privat. Am făcut și eu o investigație și țin să le spun colegilor din mass-media adevărul despre acest mail care vă dezincriminează. Acest mail buclucaș a ajuns la două persoane. Una dintre aceste persoane, pentru că nu și-a găsit sinecura în Minister și pentru că a folosit mașina personală a ministrului a fost dată afară, a făcut o copie după acest mail și a indus în opinia publică faptul că ar fi fost dat către privați. Acest mail a fost trimis către aceste două persoane care nu au nicio legătură cu sistemul privat", a spus Emanuel Ungureanu în timpul audierilor. 

Răspunsul dat de Victor Costache

 

"Vă confirm. Acest mail a fost trimis... este vorba de o corectare a unui ordin de ministru care era expirat din 2018, parctic din 2018 toate fondurile alocate pacienților critici din România erau alocate fără un act normativ în vigoare și s-au alocat astfel sute de milioane. Doamna consilier, cu soțul ei, care erau juriști și au lucrat la actualizarea acestui ordin mi l-au trimis pe mail și eu l-am trimis domnului Baciu, pentru a-l pune în transparență, punând în CC și spunând celebra frază: Acest mail lucrat de prietenii noștri, care erau în CC", a răspuns Victor Costache.

Critică pentru modul extraordinar de prost în care comunică

 

"Aici urmează critica pentru modul extraordinar de prost în care ați comunicat și lucrurile bune pe care le-ați făcut, pentru că acest mail s-a învârtit două săptămâni în spațiul public, când această lămurire ar fi fost suficientă și mă scuteați și pe mine de un pic de bătaie de cap în plus", a completat Ungureanu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri