Scuzele lui Chirilă și burțile polițiștilor SAS. Două fonfleuri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Tudor Chirilă nu ar fi trebuit să prezinte scuze fiindcă s-a dezbrăcat la Vocea României, ci pentru cum arată la bustul gol. Sigur că activismul politic îți ia mult timp, dar ceva sală ( două-trei flotări și câteva tracțiuni) ar putea face, înainte să își arate fanilor pielea goală și atârnândă.

Oricum faza cu scuzele presupune multă credulitate din partea publicului țintă. Dar ce ne mirăm: poate unii chiar cred că emisiunile de divertisment sunt improvizații, unde face  fiecare ce vrea, poate unii nici nu se gândesc că există un scenariu, cântărit la ”Marketing” și aprobat de ”Legal”. 

Pudibonderie post coitum s-ar putea numi aceste scuze de PR. Scopul emisiunilor tip Vocea României nu e unul educativ, ci unul distractiv. În fond, ce mare lucru a făcut Chirilă, așa e în showbiz: una se tăvălește în făină, altul intră în scenă cu un nas roșu și pantofi de juma de metru, ca să-și toarne o găleată în cap.

Știrea e un fonfleu: nu un fakenews, ci o exagerare.

În cazarmă se înjură. Ce oroare!

La fel și atenția acordată polițiștilor SAS din Iași, care s-au plâns într-o scrisoare publică de șeful lor. Cică îi pune să alerge 20 de kilometri, fără să le dea voie să se hidrateze timp de trei ore, și le vorbește porcos. Ba chiar s-a și dezbrăcat, la un concurs de culturism, să le arate pătrățelele burtoșilor din subordine.

Formidabil. Am aflat cu surprindere că în unități militarizate se înjură și se vorbește cu p... și p...

Ceea ce nu ne-am fi închipuit că se întâmplă în cazărmi. Poate la pension, da, dar la SAS, cine s-ar fi gândit? Apoi, mai să dăm în lacrimi: în loc să joace table, patru zile din cinci, că nu sunt prea dese intervențiile  forțelor speciale, luptătorii sunt puși la antrenament, fără apă plată cu lămâie. Uite de ce s-a pensionat șeful Poliției Olt la 51 de ani: s-a ofilit în sala de forță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel