Se ascut ”săbiile” dintre Delia și Andra. MAREA CÂȘTIGĂTOARE! Lovitură pentru Loredana Groza
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Microfon / Foto Pexels
Microfon / Foto Pexels
În urma unui sondaj, cititorii DCNews au decis cine este artista anului 2020!

Cititorii DCNews au avut de ales între Delia, Andra, Loredana Groza, Lidia Buble, INNA, Irina Rimes, Ștefania, Alina Eremia, Sore, și Mira. 

În urma voturilor, pe primul loc s-a clasat Delia, urmată de Andra și Loredana Groza. Pe ultimul loc s-a clasat Ștefania. 

Delia, cântăreață și jurat în cadrul competiției muzicale „X Factor”, în perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos patru albume, cunoscând de atunci succesul la nivel național. După 2003, s-a dedicat carierei solo, melodiile lansate de ea devenind hituri. În martie 2015, a susținut primul său concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes. În cadrul emisiunii „X Factor”, artista este cel mai longeviv jurat.

Andra a lansat numeroase albume ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes, atât în țară, cât și în străinătate. Apogeul în industria muzicală românească l-a atins prin orientarea către muzica dance. A câștigat popularitate și din postura de jurat a emisiunii „Românii au talent”.

Delia și Andra au fost mereu percepute ca fiind rivale de temut, prin prisma meseriei şi a faptului că se menţin mereu în topuri.

1. -imagine fara descriere- (artista_anului_2020_sondaj_dcnews_79963900.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel