Şeful arbitrilor UEFA, prima reacţie după ce Şovre a luat un autograf de la Haaland. "Absolut inacceptabil"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video
Captură video
Roberto Rosetti, şeful arbitrilor UEFA, a reacţionat dur după ce Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland la finalul unui meci de Liga Campionilor. 

"Sunteți responsabili de comportamentul vostru și al echipei voastre atunci când arbitrați în competițiile UEFA. UEFA s-a străduit să vă facă respectați la fel de mult ca jucătorii, iar voi ați contribuit la asta prin modul în care arătați, prin atitudine, respect și profesionalism. Dacă vă doriți la fel de mult respect ca jucătorii, de ce le cereți autografe sau tricouri? Ei vă cer vouă?

Este complet inacceptabil și e vorba de de demnitate. Nu uitați de numărul camerelor TV de la meciurile UEFA, ele văd totul.

Nu sunteți nevoiți să explicați nimic jucătorilor și antrenorilor după meci, chiar dacă realizați că ați făcut vreo greșeală pe teren. Recunoașteți greșeala în fața echipei voastre și a observatorului. Contactați-mă dacă doriți, dar nu cereți să vă vedeți cu antrenorul după meci și să îi explicați ceva sau să vă prezentați scuzele pentru eroare", a transmis Rosetti, potrivit Sky Sports.

VEZI ŞI The Times: Şovre, suspendat de UEFA după ce i-a cerut autograful lui Haaland

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel