Șeful OPC Brașov, experiență TRAUMATIZANTĂ din spital. Mâncare „SUSPECTĂ” pentru bolnavii de COVID
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sorin Susanu / ANPC. FOTO: Facebook
Sorin Susanu / ANPC. FOTO: Facebook
Sorin Susanu, șeful OPC Brașov, infectat cu COVID-19 a postat un mesaj dur despre experiența sa în spital. A găsit mâncare suspectă în spital, dată tuturor pacienților infectați. 

Sorin Susanu, şeful Corpului de Control al ANPC şi al Protecţiei Consumatorului Braşov, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu şunca primită la micul dejun despre care spune că nu arată prea bine.

În calitate de pacient, Sorin Susanu susţine că mâncarea este din ce în ce mai proastă pe zi ce trece. Bolnavi fiind, pacienţii ar avea nevoie de produse hrănitoare, care să le întărească organismul.

Iată mesajul lui Sorin Susanu

„Probabil defect profesional..... de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internaţi in Spitalul de Boli Infecţioase Brasov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile). Discutăm despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situaţii. Ar fi păcat ca efortul susţinut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienţii sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si aşa precară in care se afla pacienţii de aici. Am sa ataşez o poza cu „şunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienţilor cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu pe pagina de Facebook. 

Firma care duce mâncarea susţine însă că e vorba de şuncă de pui proaspătă, fără coloranţi, achiziţionată cu o zi înainte şi livrată la prima oră la spital. Firma trebuie să se încadreze în 10 lei de pacient pentru mâncarea pe o zi întreagă şi livrează produsele în funcţie de cerinţe medicilor şi nutriţioniştilor care se ocupa de bolnavi, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel