Selly, prima reacție după accident: "E vina mea. Eu am greșit". Cum s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Selly a vorbit pentru prima dată despre accidentul în care a fost implicat. Iată ce spune vloggerul despre incidentul în care și-a lovit "bijuteria".

După ce a făcut accident cu mașina de 70.000 de euro, la aproape o lună după ce a cumpărat-o, Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, a ținut să clarifice tuturor ce s-a întâmplat și cum s-a întâmplat. 

„Eu n-am vrut să vorbesc despre subiectul acesta. Și nici măcar nu am vrut să se afle. Dar din moment ce a ajuns peste tot în presă, haideți mai bine să vă povestesc eu exact cum s-a întâmplat. Am făcut un accident din vina mea în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Eu eram pe banda depărtată de sensul circular și voiam să fac stânga. M-am încadrat prost, în timp ce tipul care a intrat în mine era aproape de sens și în loc să facă stânga, el voia să meargă înainte. Deci, cumva, amândoi eram încadrați prost. Eu am greșit când am vrut să schimb banda. Eu nu l-am văzut pe el. M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine. Cel mai important e că eu sunt bine și că omul acela este bine", a povestit Selly pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel