Urmărește emisiunea live
Selly, RĂZBOI cu Funeriu. Reacția GENIALĂ. Video UIMITOR. "IRONIC. Poate i-a ȘOPTIT cineva"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Vloggerul Selly nu se lasă și îi răspunde din nou fostului ministru al Educației, Daniel Funeriu, la jignire. Iată ce a spus vedeta și ce videoclip genial a postat. 

Andrei Şelaru, sau Selly, așa cum este cunoscut în mediul online, a criticat sistemul de învăţământ din România, imediat după ce și-a dat Bacalaureatul, iar întregul subiect a fost amplu comentat, atât de fani, cât și de politicieni și miniștrii ai Educației, actualul ministrul al Educației, Monica Anisie, dar și fostul ministru, Daniel Funeriu, care l-a numit pe vlogger ”maimuţă încălţată şi needucată cu figuri în cap”.

Răspunsul genial al lui Selly la jignirea lui Funeriu

”S-a implicat și fostul ministru al Educației care s-a gândit că ar fi o idee bună să mă numească "maimuță încălţată cu figuri în cap". Da, asta a zis omul. O insultă de-a dreptul devastatoare. Nici nu ştiu cum mai am tupeul să ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine. Acum, sigur, aş putea să petrec următoarele 15 minute din acest clip explicându-vă de ce, după ce că e praf la capitolul insulte, Funeriu a fost praf şi ca ministru al Educaţiei, dar chiar aş vrea ca acest videoclip să se concentreze pe soluţii reale, care ar putea funcţiona, ca să schimbe actualul sistem de învăţământ, nu pe un tip care nu e în stare să facă declarații dacă nu-i șoptește cineva.

E ironic că omul ăsta pe care l-ați văzut (n.r. în videoclipul de mai jos), fost ministru al Educației, e cel care a introdus camerele de luat vederi de la Bacalaureat, ca să nu se mai șoptească răspunsurile. Dar în fine, nu mă mai iau de Funeriu că poate omul nici nu a zis-o cu intenție, poate i-a șoptit cineva și aia e. Poate omul e nevinovat", a spus Selly în vlog. 

Vezi și: Selly, răspuns FULMINANT pentru Anisie. "Doamna Anisie... HAI"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel