Șerban Huidu și-a făcut DUȘMANI în showbiz, după ce l-a numit „jeg” pe Emi Pian: "Ești un NIMENI!"
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Șerban Huidu a răbufnit la adresa interlopului Emi Pian. 

Realizatorul TV a scris pe rețelele de socializare că este dezgustat de importanța care i se acordă lui Emi Pian, un "cartofor infect", așa cum îl numește Șerban Huidu pe interlop. 

„Băi fraților, dar cine e jegul ăsta? Zici că e cel puțin rege. E plin feed-ul de el. Un magraon de toată jena, un interlop ce nu lega 2 vorbe. Un cartofor infect. Și toată lumea îl bagă în seamă. Uite așa ne dispar ”valorile”, oameni buni. O să rămână România fără cartofori proxeneți și șmecherași. Vai de ”mafioții noștri”, a scris Șerban Huidu, pe rețeaua de socializare.

Bianca Pop, fostă ispită la "Insula iubirii", s-a arătat deranjată de postarea lui Șerban Huidu, așa că a acționat...tot pe Facebook. L-a făcut "criminal", referitor la accidentul rutier pe care l-a provocat cu mulți ani în urmă, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața.

”Ești un 0, ești un NIMENI ! Probabil bagi naftalină zilnic și nu stii de cine te-ai luat ???? Îți spun eu ! Te ai luat de familia mea ! Duduieni ! Pian cum îi sti tu sunt familia mea ! Și pentru ce ai postat tu Dumnezeu o sa te bată”, l-a amenințat Bianca Pop pe Șerban Huidu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel