Şerban Nicolae, critici dure aduse PNL: Au refuzat, cu aroganţă, orice dialog!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatorul Șerban Nicolae
Senatorul Șerban Nicolae
Şerban Nicolae critică dur modul în care puterea a gestionat criza coronavirus în ultimele luni. 

"Când cursurile școlare fuseseră deja suspendate în România pe motiv de COVID-19, Iohannis și PNL încă vorbeau de obiectivul suprem al alegerilor parlamentare anticipate.

După patru luni, Iohannis și guvernul său minoritar află că România nu are un cadru legislativ adecvat pentru a lua măsuri de prevenire și combatere a COVID-19 (!!) În consecință, fără nicio consultare, guvernul minoritar propune un proiect de lege privind carantina în caz de epidemie, mostră de absurd, iraționalitate și atitudine totalitară", transmite senatorul PSD Şerban Nicolae.

"Iohannis și guvernul său minoritar au refuzat orice consultare sau dialog cu Parlamentul"

"Iohannis și guvernul său minoritar au refuzat, cu aroganță și încrâncenare, orice informare, consultare sau dialog cu Parlamentul ori cu societatea civilă. Patru luni, Iohannis și guvernul său minoritar au luat măsuri discreționar, de pe o zi pe alta și fără o minimă evaluare prealabilă a posibilelor efecte.
Iohannis și guvernul său minoritar au instigat permanent la încălcarea măsurilor impuse populației prin instituirea unor excepții fără motive raționale și obiective, modificarea repetată și irațională a regulilor, comportament iresponsabil.

Concluzie - efectele negative, grave și repetate, produse în gestiunea epidemiei COVID-19 sunt, în exclusivitate, în sarcina lui Iohannis și a guvernului său minoritar, reprezentând consecințe ale acțiunilor aberante, aroganței, incompetenței și iresponsabilității cu care Puterea penelistă s-a manifestat în toată această perioadă", a scris Şerban Nicolae pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel