Sfat pentru gătit: Ce alimente nu trebuie spălate
Fructele sau legumele cu piele trebuie spălate întotdeauna înainte de a fi mâncate, în timp ce unele alimente nu. Care sunt acelea?
Spălarea cărnii de pasăre, a cărnii de vită, a cărnii de porc, a mielului sau a vitei înainte de gătit, nu este o idee bună, spune Departamentul de Agricultură al Statelor Unite. Bacteriile din carnea crudă și sucurile de păsări de curte pot fi răspândite la alte alimente, ustensile și suprafețe, notează Medicinenet.
Nici ouăle nu trebuie spălate înainte de a fi gătite. Învelișul natural a ouălor proaspete este eliminat prin prelucrarea comercială și este înlocuit cu o acoperire ușoară cu ulei mineral comestibil. Acest lucru ajută la restabilirea protecției împotriva bacteriilor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!