ShowBlitz, emisiune nouă la Antena 3. Cine va prezenta
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Antena 3
Antena 3
ShowBlitz este cel mai nou proiect editorial al Antena 3, care va debuta în curând. 

Emisiunea ShowBlitz, care va fi difuzată în fiecare vineri de la ora 23,00, va fi prezentată de Georgiana Murgilă şi de Ana Maria Bujor. 

"Mondenul, partea asta care pare mai uşuratică a lucrurilor, chiar şi amantlâcurile, toate acestea sunt o pasiune mai veche a mea, plus ca eu cred că-n general şi deciziile acelea foarte importante pentru ţară sunt luate 'ori la un pahar', ori din prea multă pasiune. Si când zic asta mă gândesc de exemplu la declaraţia lui Victor Ponta din dosarul Laurei Kovesi care spunea că procuroul general DNA l-ar fi ameninţat pe Sebastian Ghiţă cu închisoare dacă se mai uită după Elena Udrea. Deci, ca să concluzionez nu facem o emisiune uşoară, din contră, vă arătam cealaltă parte a adevărului care uneori e sub ochii noştri, dar pe care o ignorăm, că ni se pare un subiect uşuratic", a explicat Ana Maria Bujor, conform Antena3.ro

"În interiorul unui politician se ascunde un personaj monden"

"Cine spune că nu pleacă urehea la nicio bârfă este ipocrit. Este exact ca cei care pretind că ascultă numai muzică clasică, dar sunt mari dansatori la nunţi când aud o manea. Ideea e că subiectele abordate la showBlitz vă vor arăta persoanele publice exact aşa cum sunt ele. Fără menajamente şi fără trucaje. Şi nu, nu vom vorbi numai despre vedete de tabloid. Să ştiţi că şi în interiorul unui politician se ascunde un personaj monden", a declarat şi Georgiana Murgilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel