Simona Halep a încasat-o rău după vaccinare. Scânteia care a declanșat măcelul a fost un tricou negru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Simona Halep a încasat-o rău.
Simona Halep a încasat-o rău.
de Anca Murgoci.     Simona Halep a încasat-o rău.

A încasat-o rău de la românii anti-vacciniști, de la românii care au făcut școala vieții, care au băgat-o în cele mai stupide teorii ale conspirației pentru că s-a vaccinat. Gata, Simo ”a lor” nu mai este a lor, este ”vândută ocultei, satanei”. Pe pagina de Facebook dedicată vaccinării din România este festival de înjurături și scenarii care mai de care mai fantasmagorice.

Au dispărut românii ăia care se mângâie pe piept și mai desfac o bere când Simo ”a lor” câștigă vreun mare turneu. Toți ne pricepem la tenis și suntem mândri că suntem români, mai ales când sportiva câștigă. Ne putem poze, pe Facebook, cu Simona Halep de parcă avem vreun merit pentru asta. Este vorba doar despre noroc și multă, multă muncă.

Dar totul până la vaccinare! Gata, Simo nu mai este a noastră. E româncă doar când devine liderul 1 mondial. Acum, după ce s-a vaccinat, românii care le știu pe toate s-au transformat în Radu Banciu că doar el o jignea ca la ușa cortului și nu o scotea din țărăncuță, analfabetă și ce-i mai venea la gură.

Am selectat câteva idei ale românilor care, de când au cont de Facebook, au devenit experți în diete, vaccinuri, politică. De departe, dilema lor cea mai mare este: de ce se îmbracă anumiți lideri, când merg la vaccin, în negru? Deja glumițele cu semnalul, cu 5G, cu CIP-ul implantat sunt expirate. Semnul controversat este dacă te îmbraci în negru.

1. Maiou negru... Voi chiar mai credeți în coincidențe?!? Ne conduc din umbră și noi stăm ca OILE.

2. Cine garanteaza că s-a vaccinat cu un ser pe bune?

3. SERINGA CU AC RETRACTABIL! DE AIA A ÎMBRACAT CULOAREA NEAGRĂ! CEI CU NEGRU AU TRATAȚII DIFERITE CU ACE RETRACTABILE, CEILALȚI MORGA SI 666 DE LA VACCINURILE ,, MINUNE " !!!

4. A luat banii frumoși să ducă lumea in eroare.

5. Bravo Simona, cât ai primit, să-ți faci vaccinul asta cu vitamina C, sa te ajute sa nu ruginești. Ai grija ca oamenii nu-s proști. Aici se vad oamenii corupți ca tine, oamenii care se vând pentru o mana de bani...Scursuri....

6. Rușine. Ai trădat poporul care te iubește și ii duci și in eroare. TE-AI VACCINAT PURTIND UN TRICOU NEGRU. ( asta pentru cine cunoaște și înțelege)

7. Paiiii tot in negru? Ce aveti, frate, tineti doliul romanilor ca stiti ca vaccinu este moarte, iar voi jmecheri va mai injectati o vitamina. Ei lasa ca nici romanii nu sunt prosti si s-au prins de vrajeala voastra de doi lei.

8. Da de ce ești în tricou negru? Ceva semn prea suspect.

9. Mincinoasă oribilă, faci jocurile lui Arahat.

10. Ești o trădătoare!

Din fericire, sunt doar vreo 1800 de comentarii din care mai răsare și câte unul de felicitare pentru că s-a vaccinat împotriva Covid-19. Antivacciniștii sunt puțini, dar foarte vocali.

Dar un lucru e cert: românii s-au prins, gata! Dacă te îmbraci în negru, e clar, primești o vitamină în seringă. E semnalul pentru asistente... Ele, săracele, nu știu, frate, că ești Halep decât dacă te văd în tricou negru și astfel, nu mai bagă Pfizer, Moderna sau AstraZeneca în tine. Bagă vitamina C. Dacă te îmbraci în roz, conform cercetătorilor români de pe Facebook, primești semnul satanei și devii infertil.

Așteptăm momentul când românii și-o vor lua înapoi pe Simona Halep. Nu e prima dată când o înjură, apoi, când mai câștigă vreun mare turneu, își amintesc brusc că Simo e ”a lor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel