Simona Halep, atacată de un antrenor român. "Cred că e fiţoasă"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Simona Halep a fost criticată după eliminarea de la Roland Garros în faţa Igăi Swiatek. 

Mihai Rusu (72 de ani) fost jucător de tenis român, în prezent antrenor în Germania, susţine că este dificil de lucrat cu sportiva din Constanţa, pe care a numit-o "fiţoasă".

"Jelena Ostapenko a câștigat o dată Roland Garros, apoi au început fițele. Marea majoritate a fetelor au probleme cu antrenorii. Ei le spun ceva, ele fac altceva sau nu vor să facă. Spunea Barbara Rittner (nr. - fost număr 24 WTA), care e șefa tenisului feminin din Germania, că Halep e un mare talent, dar e dificil de antrenat. Această declarație spune foarte multe.

De aceea și foarte mulți antrenori mari evită, chiar dacă primesc oferte s-o antreneze. Ei își spun: 'Nu, n-avem nevoie să ne complicăm existența pentru cei patru, cinci, șase mii de euro pe săptămână'. Antrenorii se duc către jucătorii și jucătoarele care au o lungime de undă mentală și sufletească. La 29 de ani, Simona Halep mai are ani buni de jucat, dar cred că trebuie să aibă o atitudine pozitivă față de antrenamente. E meseria ei, trebuie să se gândească ce vrea să facă.

(...) Serena Williams e o divă în America, dar se supără dacă îi dai mingea la 10 centimetri distanță și nu în rachetă. Mi se pare exagerată! De aici încep neconcordanțele. De la mofturi, de la fițe! Eu cred că Simona e fițoasă", a declarat Mihai Rusu, conform digisport.ro. 

"Cine îi face programul?" 

"Se pune întrebarea: Cine îi stabilește ei programul de antrenament? Ea sau antrenorul? Nu e un secret că ea a ajuns o mare vedetă. Pentru România, ea e cea mai mare divă. Apare în lumea mondenă, toată presa mondenă scrie despre ea: ce cumpără, ce investiții a mai făcut, când apare noaptea în cluburile de pe litoral.

Își face ea programul? Se mai înțelege ea cu vreun antrenor? Cred că se va înțelege foarte greu cu antrenorii din România. Ea e cea dominantă, cea care își plătește echipa, are primul și ultimul cuvânt. Antrenorul Darren Cahill nu a fost tot timpul lângă ea, antrenamentele au funcționat ca la facultățile fără frecvență: prin telefon. Îmi pun o altă întrebare: Cât timp s-a antrenat ea? Se antrenează de două ori pe zi?", a mai spus Mihai Rusu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel