Simona Halep, pe primul loc WTA. Alina Tecşor: Poate reveni oricând
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Antrenorul echipei de FedCup a României, Alina Tecşor, a declarat, sâmbătă, la Centrul Naţional de Tenis, că jucătoarea Simona Halep, nr 6 WTA, poate reveni oricând pe prima poziţie în clasamentul mondial şi că se bucură că Darren Cahill va reveni din sezonul viitor în echipa ei. 

'Foarte grea întrebarea, ce va face Simona la acest turneu. În general toţi jucătorii se duc să joace cât mai bine şi să fie în formă la Turneul Campioanelor. Eu cred că oricând poate să revină pe primul loc şi cred că atâta timp cât va fi în top, poate face un tenis de calitate şi ne va încânta şi ne va ţine cu sufletul la gură la un turneu important. Mă bucur că Darren Cahill a revenit în echipa ei şi că s-a sudat echipa pe care şi-a dorit-o Simona. Cred că are o echipă foarte, foarte bună, pentru mine perfect nu poate fi atins niciodată', a declarat Tecşor.

Alina Tecşor, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis, participă, alături de jucătoarele Gabriela Ruse şi Alexandra Dulgheru, la o acţiune de selecţie pentru copii cu vârste între 5 şi 8 ani la Centrul Naţional de Tenis. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul şase mondial, va juca în această lună la Wuhan (China) unde intra direct în turul secund al turneului WTA, dotat cu premii totale de 2.828.000 dolari, contra învingătoarei dintre cehoaica Barbora Strycova şi chinezoaica Xiyu Wang. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel