Simona Halep, portret astrologic. ”A suferit. Momente pe care ceilalți nu le sesizează”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o, pe 13 iulie, pe americanca Serena Williams. Halep a adus României primul titlu la simplu la Wimbledon. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic, punctând aspecte extrem de interesante.

Astrologul DC News Daniela Simulescu a făcut portretul astrologic al Simonei Halep și a descoperit chestiuni extrem de interesante.

„Simona Halep este născută pe 27 septembrie 1991, în Constanța. Este o nativă Balanță. Asta înseamnă ca are soarele în balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Arată o părticică din noi, arată scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, este diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale. Balanțele vor încerca adopte o vestimentație plăcută, cu bun gust. Simona este foarte pasionată de rochițe", a spus Daniela Simulescu.

„Simona, cu Marte în Balanță, este o sportivă care ține foarte mult la reguli, la fairplay, la echilibru, la "să ne avem bine". Tot timpul le-a lăudat pe celelalte jucătoare. Rareori, va lăsa spațiu în care să se înțeleagă alte lucruri. De fiecare dată, o persoană cu Marte în Balanță va aprecia calitățile persoanei rivale. Există o competiție, însă este foarte mult la nivel mental. De aceea persoanele cu Marte în Balanță, pentru că nu sunt agresive, reușesc să strângă o furie internă fantastică. Și, de cele mai multe ori, internalizează toată furia. Și, atunci, devin nehotărâte, nesigure. Când ai Marte în Balanță, ții cont de ce zic ceilalți. Replicile negative și descurajările au efecte. Din fericire, conjuncția Soare-Balanță o face destul de luptătoare. Însă, în sinea sa, trece prin niște momente pe care ceilalți nu le sesizează, pentru că, atenție, nu le lasă la vedere. Persoanele cu Marte în Balanță își trăiesc nesiguranțele pe partea interioară. Cu siguranță, au fost momente care au durut-o mult", a precizat astrologul DCNews.

Simona Halep, conexiune importantă cu familia

„Este sensibilă și temătoare", a continuat Daniela Simulescu. „Are o conexiune importantă cu familia. Părinții au avut un rol extraordinar în cariera sa. Va păstra tot timpul o conexiune specială cu familia. Nu doar mama și tata. Va căuta să țină legătura cu toată familia: verișori, verișoare, cumnați, cumnate, unchi, mătuși. Ea este foarte legată de familie, tradiții, amintiri din copilărie", a adăugat astrologul.

Simona Halep nu a renunțat până nu și-a văzut visul cu ochii, „chiar dacă a suferit", a mai spus astrologul DCNews. „Este un om un tenace, luptător, tehnic, un om care a avut răbdare, un om foarte interesant. (...) Să ne bucurăm că o avem și să învățăm de la ea", a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel