Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

Cultura
 
17 sep, 13:11
Simpozionul „Cercetări arheologice şi numismatice” (workshop), ediţia a VI-a
Muzeul Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” al Academiei Române și Direcția de Cultură Oltenița/Muzeul Civilizației Gumelnița, Oltenița, organizează, în data de 23 septembrie 2020, SIMPOZIONUL „CERCETĂRI ARHEOLOGICE ŞI NUMISMATICE”, ediţia a VI-a.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor sanitare speciale în vederea prevenirii răspândirii SARS-CoV-2. Lucrările acestei manifestări ştiinţifice se vor desfăşura la Muzeul George Severeanu, str. H. Coandă, nr. 26, sector 1, Bucureşti.

Prin intermediul acestui simpozion anual realizat în parteneriat cu alte instituţii, Muzeul Municipiului Bucureştiîşi propune să susţină schimburile de experienţăşi mobilitatea specialiştilor în arheologie și numismatică, la nivel naţional dar şiinternaţional, precum şi să ofere publicului interesat prilejul de a fi la curent cu ultimele descoperiri şi cercetări din domeniu. Întregul program se găsește pe pagina de Facebook a instituției.

Accesul publicului interesat să participe la lucrările acestui simpozion, se va face exclusiv pe bază de confirmare la adresa de email: rcan@muzeulbucurestiului.ro, anunță un comunicat MMB.

 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri