Sir Paul McCartney, album "secret" de Crăciun. Are acces doar familia sa
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Paul McCartney
Paul McCartney
Un album secret, de Crăciun, a fost înregistrat de Sir Paul McCartney, dar nu este public. Doar familia sa are acces la acesta. 

Sir Paul McCartney a dezvăluit că a înregistrat un album "secret" de Crăciun pe care doar familia sa l-a ascultat vreodată, informează vineri Press Association.

Fostul membru al trupei Beatles a declarat că albumul este ascultat în fiecare an în familia sa în perioada sărbătorilor.

"Cu ani în urmă am crezut că nu există înregistrări foarte bune de cântece de Crăciun. Îmi place ceva tradiţional, simplu şi uşor, aşa că am intrat în studioul meu şi am înregistrat un astfel de album", a povestit Sir Paul la emisiunea World Radio One, de pe BBC Radio 4.

Albumul nu este public

"Acesta album nu este public, ci doar pentru familie şi este ascultat în fiecare an. Copiilor le place, e oarecum tradiţional, iar acum îmi îndoctrinez şi nepoţii cu colindele mele", a explicat artistul, în prezent în vârstă de 77 de ani.

La începutul acestui an, vedeta - care se poate mândri cu cinci copii şi opt nepoţi - şi-a făcut debutul în literatura pentru copii cu "Hey Grandude!", o carte inspirată de o poreclă ce i-a fost dată de unul dintre nepoţii săi.

La ediţia de anul viitor a festivalului Glastonbury, Sir Paul urmează să concerteze pe 27 iunie, la puţin după împlinirea vârstei de 78 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel