Sir Tom Moore, eroul Marii Britanii în lupta anti-COVID, subiect de film
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Căpitanul Tom Moore, în vârstă de 100 de ani, a reușit să strângă 43 de milioane de euro pentru sistemul sanitar din Marea Britanie, mergând pe jos în grădina sa, acesta fiind un efort considerabil pentru condiția sa fizică fragilă.

Filmul, care nu are încă un titlu, se va concentra asupra relațiilor din familia lui Tom Moore, alături de care a stat după moartea soției sale, Pamela.

Pelicula va mai cuprinde și momente din cariera militară a veteranului de război, și cum conflictul mondial pornit în 1939 i-a schimbat viața. Totodată, bătrânul s-a mai luptat în trecut cu un cancer de piele și o ruptură de șold.

Când a fost întrebat de presa britanică cine ar putea să joace rolul său, veteranul a răspuns: „Nu știu nici un actor în vârstă de 100 de ani”. Totuși, el a enumerat două posibilități: „Sunt sigur că Michael Caine sau Anthony Hopkins ar putea să facă o treabă minunată în cazul în care vor dori „să îmbătrânească” pentru acest film!”

Într-un comunicat de presă, producătorii filmului afirmă că povestea bătrânului veteran este fascinantă.

„Aceasta este o poveste despre puterea spiritului uman. (…) Suntem onorați să îi spunem povestea și suntem entuziasmați că publicul va avea șansa să îl cunoască pe acest om”, scrie într-un comunicat de presă al companiilor producătoare, conform Prosport.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel