27 ian, 13:55
Situație BIZARĂ! Dacă accesezi „Antifa.com“ ești redirecționat pe site-ul Casei Albe. Nu e prima dată când se întâmplă
O situație bizară are loc de câteva zile pe Internet. Dacă accesezi site-ul Antifa.com ești redirecționat către site-ul Casei Albe.
Situație BIZARĂ! Dacă accesezi „Antifa.com“ ești redirecționat pe site-ul Casei Albe. Nu e prima dată când se întâmplă

Numele de domeniu „Antifa.com” a provocat o controversă în septembrie 2020, când a redirecționat vizitatorii la site-ul web al campaniei prezidențiale a lui Joe Biden. La o zi după ce Biden a depus jurământul de președinte, domeniul a început să fie redirecționat pe site-ul oficial al Casei Albe, whitehouse.gov, provocând încă o agitație.

Conform informațiilor, orice persoană poate cumpăra un nume de domeniu disponibil, cum ar fi antifa.com și îl poate seta să redirecționeze către un alt site web, fără nicio implicare de pe site-ul către care este redirecționat. În acest caz, oricine deține domeniul, iar proprietarul rămâne anonim, îl redirecționează în mod intenționat către site-ul Casei Albe, eventual ca o glumă. Nu există dovezi că echipa de campanie sau administrația lui Biden ar avea vreo legătură cu aceasta.

Setarea de redirecționare pentru antifa.com se schimbase de mai multe ori înainte, trimițând internauții către joebiden.com, kamalaharris.org, buildbackbetter.org și un site web anarhist auto-descris, itsgoingdown.org. Nu există o replică de la Casa Albă despre redirecționarea actuală, dar campania lui Biden a negat orice asociere cu redirecționările antifa.com anterioare, informează Politifact.com.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri