Situație bizară la Australian Open. Telespectatorii s-au întrebat ce se întâmplă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, a avut parte de probleme tehnice privind transmisia meciurilor.

Primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, a avut parte de probleme tehnice privind transmisia, în ziua de marți. Mai multe obiective ale camerelor de filmat nu au putut capta corespunzător imaginile de pe terenurile de tenis, din cauza condensului, conform Mediafax.

Fanii au reclamat pe rețelele de socializare faptul că nu pot distinge jucătorii, pe transmisiunile în direct. Partea centrală din cadru s-a aflat în ceață la câteva meciuri de marți, astfel că jucătorii păreau să dispară și să apară din nou pe teren, fapt care a stârnit numeroase întrebări online.

Condens pe obiective

Organizatorii Australian Open au confirmat ulterior că problemele tehnice au fost cauzate de condensul format pe obiective.

„După ploaia de ieri, condensul și-a făcut apariția pe câteva dintre obiectivele camerelor de filmat. Acest lucru s-a întâmplat în momente diferite, după ce s-a încălzit. Am înlocuit obiectivele, continuând în paralel difuzarea meciurilor", au transmis organizatorii.

Pentru a transmite partidele și a înlocui simultan obiectivele camerelor principale, organizatorii au folosit camerele secundare, aflate la nivelul terenului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel