Smiley a făcut anunțul. Se mută din țară. Lovitură pentru fani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Smiley și-a anunțat fanii că se mută din țară. Iată de ce și care sunt motivele.

Smiley se află în poate cel mai bun moment din carieră. Printre turnee, concerte și emisiuni, acesta a decis ca timp de două luni și jumătate să-și mute o parte din echipă și studio în SUA, la Los Angeles.

Ei bine, artistul vrea să pregătească surprize noi pentru fani, iar în această perioadă va compune și va produce muzică pentru unele dintre cele mai grele nume din industria muzicală la nivel mondial.

Ce spune Smiley despre plecare și despre acest moment din carieră

"Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și să fac muzică în studio. Anul 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a doua jumătate o voi cânta. Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră ca profesioniști și ca oameni. Așa că mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreaga lume", a scris Smiley pe pagina de Facebook. 

O poveste ce merită urmărită

„Îmi doresc ca producătorii și scriitorii de la HaHaHa Production să aibă șansa să reușească la nivel internațional, ei sunt deja căutați și așteptați în multe proiecte mari. Abia așteptăm să ascultați și voi ce facem, pentru că urmează un an cu lansări importante în UK, în America și nu numai. Așa că fiți cu ochii pe canalul meu de YouTube, pe paginile mele de socializare unde va voi arăta parte din munca noastră, e o poveste ce merită urmărită și pe care o vom spune în episoade și în lansări", a adăugat artistul.

 
 
 
View this post on Instagram

pentru urmatoarele doua luni ma mut cu o parte din echipa @hahaha_production in Los Angeles. sunt bucuros pentru ca avem ocazia sa compunem si producem muzica pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicala. va tin la ⚡️

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) onJan 22, 2020 at 10:41am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel